Alapszabályok a Fesztivál ENG SVK HU  

 

 1. A programváltoztatás jogát fenntartjuk. A megvásárolt belépőjegyek nem válthatók vissza, árukat nem áll módunkban visszafizetni.
 2. A szervező fenntartja jogát bármely személy kiutasítására a fesztiválról, ez esetben nem téríti meg a már megvásárolt belépőjegy árát.
 3. Belépésnél a belépőjegyet a fesztivál látogatójának megjelölésére szolgáló identifikációs karszalagra cseréljük. Ennek elvesztésének, eltulajdonításának, illetve megkárosodásának esetében a szervező nem vállal felelősséget. Ha a résztvevő nem tudja magát karszalagjával igazolni, illetve ha az megrongálodott, a szervező jogában áll kivezetni ezen személyt a fesztivál területéről, aki egyben köteles a minimum 49€ kártérítési díjat kifizetni.
 4. A látogatót megjelölő identifikációs eszközök – karszalagok, a szervező tulajdonát képezik 2018.6.15-ig, vasárnapig, 16:00-ig.
 5. A szervező nem vállal felelősséget személyes károkért, elvesztett és eltulajdonított tárgyakért, illetve a fesztiválon történt balesetekért, ha ez a látogató gondatlanságából, illetve más látogatók és más jogi személy kiszámíthatatlan viselkedéséből ered.
 6. A látogatóknak szigorúan tilos a színpadra lépniük, illetve szigorúan tilos a színpadról valo ugrálás (stage diving) a közönségbe. Ennek megszegése elegendő ok a látogató kivezetésére a fesztivál területéről, illetve az identifikációs karszalag elkobzására, miközben a látogató nem jogosult költségeinek visszatérítésére.
 7. Sátorozás a kemping kijelölt területein kívül szigorúan tilos. Azon személyek sátrai, akik ezt a szabályt megszegik, el lesznek kobozva és egyidejűleg az Infosátorban lesznek elhelyezve.
 8. Szabályszerű belépésével a fesztivál területére a látogató beleegyezését adja, hogy a fesztivál zajlása alatt készült fényképek, videófelvételek és filmek, melyeken az ő személye is szerepel, feldolgozhatók bármilyen nemű kortárs, illetve jovőbeli technikai eljárással, mindezt anyagi kompenzáció, időbeli és területi korlátozás nélkül.
 9. Szigorúan tilos a rendezvény területére üveg, üvegedények, pirotechnikai eszközök, nyílt tűz és bármilyen sütő és melegítő eszköz, esernyő, selfie bot, biztonságot veszélyeztető tárgyak, drogok, pszichotropikus anyagok, gyúlékony anyagok, illetve bármilyen nemű fegyver bevitele.
 10. A fesztivál területén szigorúan tilos motorbiciklit es biciklit vezetni, illetve skateboard, longboard, görkorcsolya, roller és más egyéb eszközök használata. A tilalom megszegésének esetében jogában áll a szervezőnek a fesztivál végeztéig elkobozni a szóban forgó eszközt.
 11. Nem megengedett a fesztivál területére lemezjátszót, hangosbeszélőt, videókamerát, illetve professzionális fényképezőgépet bevinni. Hangfelvételek, filmek, fényképek es videófelvételek készítése a fellépő művészekről, illetve a rendezvény más programjairól szigorúan tilos, még személyi használat céljából is.
 12. A fesztivál területére belépő személyeket a biztonság és megelőzés céljából ellenőrizve lesznek.
 13. Minden fedett sátorban szigorúan tilos a dohányzas.
 14. A szervező jogában áll eldönteni, hogy állat bevihető-e vagy sem a fesztivál területére.
 15. A fesztivál területén szigorúan tilos bármit árulni és más kereskedelmi célű tevékenységet folytati a szervező ezt megelőző beleegyezése nélkül.
 16. Ha a látogató elutasítja a birtokában lévő veszélyes, illetve tiltott tárgy átadását, vagy ha megsérti az erre vonatkozó alapszabályokat, a szervezőnek jogában áll ezen személyt kitiltani a fesztivál területéről.
 17. A Basement Fesztiválra szóló jegy megvásárlásával, illetve az identifikációs karszalaggal való belépésével a fesztivál területére a látogató hivatalos beleegyezését adja a szervező által megszabott alapszabályok betartására.
 18. Az új és régi révkomáromi erőd, mint történelmi nemzeti emlékmű, bármilyen nemű megrongálása büntetendő. A vandalizmuson rajtakapott látogatók a Szlovákia területén érvényes, 49/2002 Z.z. műemlékvédelmi törvény alapján ki lesznek vezetve a fesztivál területéről és át lesznek adva az illetékes hatóságoknak.
 19. A kijelölt helyeken kívüli területekre szigorúan tilos és sok esetben életveszélyes belépni, ezért a vendégeknek be kell tartaniuk a szervezők és az őrszolgálat utasításait, és csak az erődrendszer kijelölt helyein tartózkodhatnak.
 20. A kijelölt területeken kívüli tartózkodás ugyanúgy ok a fesztivál területéről való kivezetésre. Ezen személyek saját felelősségükre hagyják el a kijelölt területeket, ezért a szervező nem vállal felelősséget esetleges, a biztonsági szabályok megsértéséből eredő sérülések esetében.
 21. Belépés a VIP kemp-be és a VIP bárba csak VIP jegyel és karszalaggal lehetséges.
 22. BBQ VIP zone korlátozott számú. Minden résztvevőnek figyelnie kell az alapvető biztonsági óvintézkedésekre grillezéskor.
 23. VIP lakókocsi parkoló. A belépés a lakókocsikal korlátozott. Kérjük, ne feledje, hogy a 2,7 méternél hosszabb járművek nem férnek be a régi erődbe.
 24. Megkérjük a látogatókat a megfelelő VIP lakókocsi jeggyel és karszalaggal, hogy a lakókocsikat a fenntartott zónában az adott időben leparkolják. A fesztivál ideje alatt tilos a lakókocsik mozgatása és a fűben való parkolás.

 

A SZERVEZŐ HIVATALOS NYILATKOZATA

A saját, illetve más látogatók biztonságának érdekében mindenkint felelősségteljes viselkedésre szeretnénk felhívni. Bármelyik tilalom megszegése elegendő ok a fesztivál területéről való kivezetésre és az identifikációs karszalag végleges elvesztésére, miközben a látogató nem jogosult költségeinek visszatérítésére.

Az erődrendszer egyedülálló történelmi helyszín. Ugyanakkor sok biztonsági rizikót is rejt, melyek azonban könnyűszerrel elkerülhetők a biztonsági előírások betartásával. Ezért kérünk benneteket, hogy legyetek erre tekintettel és tartsátok be az alapszabályokat, saját biztonságotok, egészségetek és kényelmetek érdekében.

Figyelem: a fokozott hangerő halláskárosodáshoz vezethet!

Fölösleges kockázatoktól mentes páratlan élményt kívánunk! J

A BASEMENT CSAPATA